myato знаеш ли в плевен свестен сервиз и ако можеш да ми кажеш колко ще ми струва зацепването на ангренажа?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно датчик разпределителен вал и зацепване на ангренаж?
Collapse
X
-
Правилното зацепване от човек който си знае работата може да струва от между 80 и 100 лв.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
ва тази тема май трябва да питамНа диагностика ми дава грешка в датчик на разпределителен вал. Свързахме датчика с осцилоскоп и се оказа че работи перфектно! Проверихме кабелите до компютъра и няма проблеми също.. Остава да не е зацепен правилно ремъка нали така? Симптомите са: светеща лампичка на инжекциона и слаба мощност... Моля някой който е срещал такъв проблем да помага.. В четвъртък ще зацепваме ремъка с пети, но искам да знам дали може да се окаже нещо друго...
Comment
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениеСимптомите са: светеща лампичка на инжекциона и слаба мощност... Моля някой който е срещал такъв проблем да помага.. В четвъртък ще зацепваме ремъка с пети, но искам да знам дали може да се окаже нещо друго...
Comment
-
Б*x тоя датчик аз. Ти къде ходиш на диагностика? Може ли вече седмица ли стана колко? Като сте гледали на осцилокопа какво видяхте? Запис на графиката има ли? Времената как са? Аплитудата в напреженито каква е? То ако сте закачили само да видите че подскача нищо не сте направили.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
закачиха го хората импулса си беше добре, нямаше пропуск никъде
---------- Post added at 09:43 ---------- Previous post was at 09:40 ----------
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеБ*x тоя датчик аз. Ти къде ходиш на диагностика? Може ли вече седмица ли стана колко? Като сте гледали на осцилокопа какво видяхте? Запис на графиката има ли? Времената как са? Аплитудата в напреженито каква е? То ако сте закачили само да видите че подскача нищо не сте направили.
Comment
-
Как разбраха, че няма пропуск? Има ли запис на графиката във времето? Преь какви времена излиза импулса? Какът в пика на напрежението? Колко време го държи?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment